BarreStreams

Als YouTube-video's nog niet genoeg waren zijn er ook nog de LiveStreams! Volg de BarreMan op Twitch en wees bij de volgende!

BarreStream #5

"Ontdek in de YouTube-video 'BarreStream 5: Hot Ones en Bean Boozled!' een levendige livestream waar de hosts enthousiast praten over hun keuze voor alcoholvrije drankjes tijdens 'Dry January'. Met de introductie van gast(in) Noa en hun eigen unieke draai aan de Hot Ones Challenge, proeven ze verschillende verrassende mocktails, waaronder de New Year Sunrise en de non-alcoholische 'No' mojito. De climax van de video is het meeslepende moment waarop de hosts de uitdaging aangaan met diverse hete sauzen, zoals Tabasco en de Ghost Pepper Sambal. Het spektakel wordt afgesloten met een smakelijke, zij het soms onaangename, ervaring van Bean Boozled jelly beans met verbijsterende smaken."

BarreStream #4

In de ''BarreStream 4 Recap'' bespraken de hosts aperitieven voor maaltijden en introduceerden ze cocktails zoals de New York Sour en de Pornstar Martini. Ze gaven tips voor het serveren en gaven een alcoholisch alternatief voor een Twister-ijsje. Verder nodigden ze kijkers uit om te doneren voor een langere streaming sessie (grapje). Deelnemers spraken over hun droom om een cocktailbar te openen en probeerden de Macarena te dansen, wat niet helemaal lukte. Een spreker deelde haar ongemak tijdens een dansles met haar broer, lachend over misverstanden en de energie van het nummer genaamd "piep en bass".

BarreStream #3

In de "BarreStream 3 Recap" komt Ricky terug als gast voor een cocktailuitdaging. Ze bespreken een cola-cocktail en de geschiedenis van de Cuba Libre, die ontstond tijdens een oorlog in Cuba. De groep deelt gedachten over de smaak, shotglazen en herinneringen aan eerdere cocktailcreaties. Ze bespreken cocktails zoals de Long Island Iced Tea en Blackbeard, waarbij sommigen de eerste als klassiek en sterk ervaren, hoewel niet te zoet. Het gesprek eindigt vriendelijk met plannen om cocktails te maken en over een ontvangen cadeau.

BarreStream #2

In de "BarreStream 2 Recap" video op YouTube bespreken de hosts toffe cocktails zoals Moscato Caramel, Tequila Sunrise, Gin and Tonic, en Espresso Martini. Ze delen de verhalen achter deze drankjes, hun eigen ervaringen en doen een leuk drankspel. Een deelnemer begint over blackjack en wil drankjes kopen voor iedereen, maar blijft spelen voor een biertje. Helaas, de webcam geeft problemen en er is geen bier. Toch eindigen ze met een totale winst!

BarreStream #1

De eerste BarreStream was een samenwerking met Ricky waar we het hebben gehad over enkele bekende cocktails die te maken hadden met het afronden van onze scriptie! Ricky deelde zijn ideeën over het mixen van deze iconische cocktails, terwijl hij ook met nieuwe ideeën kwam voor volgende livestreams. Het was een leuke en informatieve avond waarin we niet alleen over cocktails praatten, maar ook genoten van het delen van verhalen. We kijken uit naar de volgende BarreStream en hopen nog meer mensen te inspireren om te experimenteren met heerlijke drankjes.